Kafe de Beyoğlu; lezzet dolu!

Harika müzikler ve sıcacık gülümsemeler. İçten bir karşılama ile gerçek Beyoğlu çikolatası ile yapılmış bir waffle! Özenle hazırlanmış bir Latte ya da kumda kahve gerçekten şiirsel olabiliyor. Hele ki gerçek olmayan sanatçılardan ve gerçek olmayan lezzetlerden sıkıldıysanız kıyıda köşede sığınabileceğiniz sıcak bir mekan arayışındaysanız size ilk önereceğim yerdir bu mekan.

İstanbul’da olanlara sözüm yok. Onlar Beyoğlu’nu Beyoğlu’nda yaşamayı tercih edeceklerdir elbette. Ama eğer Çanakkale’deyseniz veya yolunuz Çanakkale’den geçmekteyse bence gitmeniz gereken öncelikli yerlerden biridir kafe de beyoğlu… Küçük şirin mekanıyla ve içten sıcacık gülümsemeleriyle gerçekten size sıcak bir çikolata tadında merhaba diyeceklerdir.

kafede250
Kemalpaşa Mh. Dibek Sk. (ÇANAK OTEL SOKAĞI) da yeralan küçük bir dükkan sokağın diğer tüm esnafı gibi oldukça neşeli ve sıcak kanlı insanlar tarafından işletilen bir mekan. Burada kendinizi rahat ve mutlu hissediyorsunuz.

kaffede250_2Duvarları süsleyen çeşitli renkler adeta renklerin uyumunu gözler önüne seriyor ve sanki ziyaretçilerine renklerin düşselliğinden sesleniyor.

 

 

kaffede250_3Özenle hazırlanmış bir limonatayla sıcak günlerin yorucu etkilerini hafifletmeniz mümkünken yine özenle hazırlanmış bir Latte ile gününüze keyif katmanız hiç te zor olmuyor. Bir de kulağınıza rahatlatıcı melodiler müzik ziyafeti çekmekteyse sözün bittiği yerdesinizdir.

Tüm bunları bir kenara bırakalım. Eğer söz konusu Waffle ise iddia ediyorum. Daha önce tadmadığınız bir waffle lezzeti tadmaya hazır olun. Yolunuz Çanakkale’ye düşerse derim ki; mutlaka Kafe De Beyoğlu’na uğrayın… Çünkü Çanakkale waffle denince aklıma ilk gelen yerdir artık Kafedebeyoglu. … Şimdiden Afiyet olsun dileklerimle…

Çanakkale’de waffle, kumda kahve keyfi için bu adresi mutlaka ziyaret edin: http://kafedebeyoglu.com/

 

Bu konuda bir fikriniz mi var?

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.