1 Şubat 2003 ATV – Kahvaltı haberleri programı

Bu görüntüler 01.Şubat2003 tarihinde ATV’de yayımlanan Kahvaltı Haberleri adlı programdandır. Bu programa asker arkadaşım Kemal KUTLU’nun, Barış MANÇO’ya ithafen yapılan bu programa davet edilmesi ile katılmıştık. Kemal’e sesinin Barış Manço’nun sesine olan benzerliği nedeniyle askerde “MANÇO Kemal” lakabı takılmıştı. Kendisi bir üst devrem olmasına rağmen yaptığı tek devrecilik “sahnede bunu çalalım” olmuştur. Bazen şarkıları beraber seçtiğimiz de oldu elbette. Yani çok temiz ve sevdiğim, tanımaktan mutluluk duyduğum bir insan.

Aynı zamanda bu orkestrada yer alan diğer arkadaşlarım sevgili Mustafa DEMİR ve sevgili Mustafa ATEŞ’de yine tanıdığıma sevindiğim arkadaşlarımdan.
atv
 Askerlik vazifemiz bittikten sonra bu program için bir araya gelmiştik ve ortaya güzel bir hatıra çıktı. Programda Barış Manço’nun iki unutulmaz eserini, Gülpembe ve Dağlar dağlar adlı eserlerini seslendirdi Kemal. Bizlerde eşlik ettik.
Videoda tarih yanlışlık nedeniyle 2006 olarak görünüyor ancak 2003 dür. Yani rahmetli Barış Manço’nun vefatının dördüncü yılında çekilmiştir.
Barış Manço’nun ne kadar değerli bir sanatçı olduğunu hepimiz biliyoruz. Kemal gibi kendisine gönül vermiş insanlar var olduğu sürece o hep bizlerle olacak. Nur içinde yatsın, Allah rahmet eylesin.
Vokal: Kemal KUTLU
Klavye: Mustafa DEMİR
Bağlama: Mustafa ATEŞ
Gitar: İsmail KAYA

Bu konuda bir fikriniz mi var?

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.