OMG! Whats happening!

2021 çok zordu! Valla! Sonları daha da zordu! Bir şaplak yedik de haberimiz yok bro! Mesela USD uçtu bir anda! Nefeslerimizi tutup “ne oluyor yahu!?” dedik!

Şaka falan değil ha! Bir anda düştü yine! Önlem paketleri falan! Bir tokat daha yedik mi? Yedik tabi! Aklıma şu soru geldi; USD 9 TL falan oldu ya hani yükselmiyor muydu o sıra, bir anda 18 olmasını nasıl bekledik, neredeydik daha önce, neredeydiniz? 18 olunca mı uyandık!? Nasıl oldu da birden bire yükselen bu USD canavarı bir anda düşüverdi sonra!

Şu anda USD düştü mü ki? 13.52127 yahu! Çok değil 10 Kasımda 9.83505 idi. Düşük mü şimdi USD!? Bir bakalım şu tabloya!

Grafik Kaynağı: https://tr.tradingview.com/chart/?symbol=FX%3AUSDTRY

 

 

Hadi bunu geçtim, sen kalk umutla yeni bir yılı karşıla ve sabahında yine yükselen fiyatlarla yeni yıla merhaba de! Bir gece önce Narlarla bereket umutlarıyla karşıladığımız yeni yılın sabahına zamlarla uyan!

Bizi daha da zor bir yıl bekliyor! Hadi bakalım….

Ne yapıyoruz; umutsuzluğa kapılmıyoruz, narları boşuna kırmadık değil mi? Her ne olursa olsun yeni bir yıl, yeni umutlar yeni hayaller demek… İnadına, her defasında!

Bu konuda bir fikriniz mi var?

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.