TV programlarımızın kalitesi yönetim kalitemizin göstergesi midir bir bakıma?

TV programlarının kalitesizliğinden mi yakınsam kaliteli programların izleyemediğim saatlerde yayınlanmasından mı yakınsam bilmiyorum ama kalitesiz dizi ve programların TV izlenebilite zamanlarımda yayında fazlasıyla olması, her kanal değiştirmemde anlamsız tartışma programları ile karşılaşıyor olmam aklıma son zamanlarda bir sorunun takılmasına neden oldu.

Bize sunulan kalitesiz yayınları ve dizileri izliyoruz(şahsen ben TV izlemiyorum artık, yaptığım sadece zapping yapıp bıkana kadar kanal değiştirmek ve bıktığımda TV yi kapatmak. Bu arada yaşasın Dream! ), bir diziyi beğenmeye başladığımızda Reklamlarla bizi esir alıyorlar reklamlar bir yana dizi özetlerinin de bir TV dizisi boyutuna geldiği günümüzde aklı selim olan yaşadı! Bunca özensiz, insanı önemsemeyen yayın bize acaba yönetim biçimimizin kalitesizliğini ve kötülüğünü de kabullendiğimiz anlamına mı geliyor? Bence oldukça doğru orantıda. Yanılma ihtimalimi her zaman kendi haklarımda tutarım. Ama yanıldığımı hiç sanmıyorum. Kim kimin teyzesinin bacağını sıkıştırmış tramvayda tipi diziler TV programları, sonuç vermeyen tartışma programları (ki acaip adamlar çıkıyor her defasında bu programlara) bende YETER ARTIK kelimelerinin bir araya gelmesine neden oluyor. Sizde bir şey ifade ediyor mu bunlar?

Bu konuda bir fikriniz mi var?

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.