HP Dizüstü Bilgisayar Pil Takımı Değişim Programı

A.B.D. Tüketici Ürünleri Güvenlik Komisyonu ve diğer güvenlik yönetmeliği kurumlarıyla işbirliği içinde, HP, belirli HP dizüstü bilgisayarlarında kullanılan bazı pil paketleri için bir gönüllü geri çağırma ve değiştirme programını duyurdu.



HP logo

Bu programlardan etkilenen HP müşterileri, doğrulanan ve geri çağrılan her pil paketi için bir yedek pil paketi almaya uygun olacaktır.

Geri çağırma programları aşağıdaki tarihlerde duyurulmuştur:

HP ve pil hücresi üreticileri, bazı dizüstü PC ürünler ile sevk edilen belirli pil paketlerinin müşteriler için potansiyel güvenlik tehlikesi oluşturduğuna inanmaktadır. Piller aşırı ısınarak yangın ve yanma tehlikesi oluşturmaktadır.

 

Program hakkında daha fazla bilgi almak için ve sahip olduğunuz HP ürününüzün bu değiştirme programı kapsamına girip girmediğini öğrenmek için aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak ya da aşağıdaki adresi kopyalayıp tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak HP sayfasına ulaşın. Yukarıda yer alan HP logosunu tıkladığınızda da aynı adrese yönlendirileceksiniz.

http://bpr.hpordercenter.com/HBPR/TR-tr/Default.aspx#4

Bu konuda bir fikriniz mi var?

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.