Emre Aydın ve Güler harika bir gece yaşattılar

Sıcak bir atmosfere gireceğinizi nasıl anlarsınız? Elbette girişte iki güzel bayan sizi karşılayarak "hoşgeldiniz" der ve elinize bir çakmak tutuşturusa anlayın ki o gece sıcak bir atmosferde olacaksınız!

Ardından ışıklar kararır. Canlı gitar soloları spotların arasında dans eden toz zerreciklerinin hareketlerini   görsel bir şölen kıvamına getirir. Derken beklenen insan sahneye çıkar. Siz tam karşısındaki kalabalığın arkasında duruyor ve sessizce biranızı yudumlarken ilk şarkı girer. "Sevgilim hoşçakal" 'ın melodisi sizi alır başka yerle götürür…

Birbirini izleyen harika şarkıların ardından son kez "Sevgilim hoşçakal" ile kapanır ilk perde ve size dinlediğiniz güzel şarkılarla Emre Aydın konserine başlıyor olmanın zevkini yaşamak kalır.

Tüm kalabalığın belkide asıl beklediği insan sahneye çıktığında herkes aynı melodiyi söylüyordur zaten…

Uzatmayalım. Bu gece Güler ve Emre Aydın muhteşem bir gece yaaşttılar. Orada olmak keyifliydi. Güler'i tebrik edemedim ama eminim dinleyicisinden aldığı sıcak elektrik içerisinde tanıdık bir şeyler farketmiştir…Tebrik ederim Güler albümünü ve kendi konserini bekliyor olacağım…. 

Bu konuda bir fikriniz mi var?

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.