İş ve oyun için en iyi dokunmatik dizüstü bilgisayar

Gelişen teknolojiler içerisinde yeterli maddiyata sahipseniz  seçenekler oldukça fazla ve akıl karıştırıcı olabiliyor. Ama şimdi göstereceğim cihaz için şunu söyleyebilirim: “Düşlerimdeki bilgisayarı buldum!”

15.6 inç 4K dokunmatik ekran, şık, sağlam aluminyum gövde ve içerisinde intel’in en son işlemcileri! 10 saate kadar dayanabilen pil ömrü, ekran etrafındaki ince çerçeveler sayesinde daha şık ve küçük bir görüntü ile açıkçası benim kalbimi çalan bu canavar DEL XPS 15 . microsoftstore.com da $1,599.00 dan başlayan fiyatları ile farklı seçenekler ile edinebiliyorsunuz .

Eee ne demişler! “Her yiğidin gönlünde br arslan yatar!”. Elbette işin içine OYUN girince seçenekler farklı olabilir. Örneğin sıkı bir oyuncuysanız fiyatıyla el yakan Alienware gibi ürünlere yönelmek isteyebilirsiniz. Ancak benim iş ve oyun kategorisinde dokunmatik monitörlü dizüstü bilgisayarlar içerisinde şu an için gönlümde yatan arslan DEL XPS 15 dir.

chip.com.tr de ürün ile ilgili bir inceleme var. Eğer bu kulvarda bir ürün arıyorsanız mutlaka gözatın derim.

 

 

Bu konuda bir fikriniz mi var?

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.