Broadcom, VMware’i Yaklaşık 61 Milyar Dolar’a Satın Aldı

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Broadcom 61 Milyar Dolar’a VMware’i satın aldı!

Broadcom, donanım altyapısı, veri merkezi ve ağ inovasyonunda lider dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biridir. VMware işlemin tamamlanmasının ardından Broadcom’un mevcut altyapı ve güvenlik yazılım çözümleri ile birlikte Broadcom’un yazılım platformu ve markası haline geleceğini müşterilerine duyurmaya başladı. Kurumsal müşterilere, inovasyonu hızlandırmak ve en karmaşık bilgi teknolojisi altyapısı zorluklarını ele almak için genişletilmiş kritik görev çözümleri paketi sunacaklarını belirten VMware, anlaşma sona erdikten sonra, birleştirilmiş çözümler, müşterilerimizin Çoklu Bulut dünyasında uygulamaları tutarlı bir şekilde modernleştirmesi, oluşturması, dağıtması, bağlaması ve koruması için daha fazla seçenek ve esneklik sağlayacaktır dedi.

Müşterilerine gönderdiği bildirimle işlemin Broadcom’un 2023 mali yılında (Kasım 2022-Ekim 2023) kapanması beklendiğini belirten VMware hizmet etmeye devam ederken, mevcut ve büyüyen ürün portföyümüz ve aynı düzeyde hizmet vermeye devam edeceklerini belirtti.

Broadcom VMware’i satın alması ile bilişim sektöründe aslında bir dönüm noktası yaşanacağını belirtebiliriz. Broadcom geçtiğimiz yıllarda 10.7 milyon dolara Symantec Security Business’i de bünyesine katmış ardından da Symantec Siber güvenlik ürünlerini Accenture’ye satmıştı…

Bu konuda bir fikriniz mi var?

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.