Süper çocuklar, çocuklar süper!

Süper kahramanları uzaklarda aramaya gerek yok. Her çocuk aslında bizlerin süper kahramanı! Milliyet TV deki bu videolar onların ne kadar harika olduklarını gösteriyor. Eğlence için hiç te öyle kocaman, pahalı oyuncakları ihtiyaçları yok!

Kendi çocukluğumdan biliyorum. İki mandal(bildiğiniz çamaşır asmak için kullanılan mandallardan) ve bir misketle kocaman bir stadyumda kendi futbol kahramanını yaratıp onun yerine koyabiliyor çocuklar kendilerini. Hayal güçleri öylesine geniş ve güçlü ki sizin akıl ile idrak edemeyeceğiniz gerçeği oluşturuveriyorlar zihinlerinde. Öyle gözleriyle görmelerine de gerek kalmıyor. Hayal etmeleri yetiyor. Bu videodaki çocuk mesela. Kim bilir nasıl bir dünyada o sırada, ne anlıyor yaptığından?
Get Adobe Flash player

Kimi zaman denir ya hani “çocuklar kadar mutlu” diye. Çoğu kez öyle olabilmek gerek işte. Çocuklar kadar mutlu olabilmek için de onlar kadar saf ve temiz olabilmek gerek. Ama büyümek bizleri kirletiyor öyle değil mi? Öyle olsa da çocukların o içten kahkahaları, o içten inanmaları, sevmeleri var olduğu sürece umudumuz da olacak. Çünkü onlar bize temizliği ve saflığı anımsatan süper kahramanlar olacak…

“Süper çocuklar, çocuklar süper!” üzerine bir yorum

Bu konuda bir fikriniz mi var?

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.