Renan Bilek – Lalena (Öyle bir geçer zaman ki)

Geçen haftalarda kanal D de yayınlanan Öyle bir geçer zaman ki adlı TV dizisinde çok güzel bir sahne ile karşılaştım. Dizinin 50. bölümünde dizideki adıyla Renan Bilek gitarıyla Deep Purple dan çok güzel ve unutulmaz bir şarkı söylüyordu…

İzlediğim bir dizi değil, sadece rastlarsam bazen bakıyordum diziye. O gün de öyle olmuştu. Kanallarda dolaşırken Süleyman’ı elinde gitarla görünce önce çok şaşırdım. Ardından neden olmasın takılıyordur öyle diye düşünürken TV nin sesini biraz açtım. Duyduğum melodi çok tanıdık gelmişti ancak tam olarak çıkartamamıştım adını. İlerledikçe daha da beğendim gitar çalışını ve şarkıyı elbette anımsadım. Kendisi çalmıyordur diye düşünmüştüm ama öyle sırıtmıyordu elinde gitar ve ses de ben başkasına aitim demiyordu. Meğer Renan Bilek 90 larda bir de albüm yapmış. Leke adlı bu albümden bazı şarkıları Öyle bir geçer zaman ki adlı dizideki videosuna ekleyerek bir playlist oluşturdum. İşte aşağıdaki videoda bu şarkılar yer alıyor.

  1. Öyle bir geçer zaman ki (Renan Bilek – Lalena)
  2. Renan Bilek – Benim hayatım
  3. Renan Bilek – Çek o pis ellerini
  4. Öyle bir geçer zaman ki (Renan Bilek – adieu mon pays)
  5. adieu mon pays TURKCE ALT YAZI orj.

Aşağıda ise Deep Purple dan Lalena yer alıyor.

Bu konuda bir fikriniz mi var?

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.