İftara nereye gitmeli?

Onbir ayın sultanı Ramazan geliyor, geldi derken kendimizi içerisinde bulduk bile. Hani her zaman zamanın ne kadar hızlı olduğundan yakınır ve bu noktaya değiniriz ya; işte bunu anımsatır ve de üzerine basarcasına hızlı geldi ramazan ve geçiyor bile. O halde bir bakalım nerelere gidilir iftarda, neler yenir…

 

Televizyonlarda her haber programında iftarda nelere dikkat etmeliyiz şeklinde haberler çıkarken, TV programlarında bu tür bilgilendirici konuşmalar yapılırken ben de eksik kalmıyım ve siteme böyle bir yazı ekliyim istedim.

Bakınız Hürriyet gazetesinin web sayfasında Ramazan ayında ziyaret edilecek yerler dahil güzel bilgiler var. Bu bilgiler arasında oruç tutmanın faydalarından tutun iftarda gidilebilecek lokanta ve restoranların bile tanıtımları mevcut. Her şey çok güzel de kaçımızın iftara bir lokantaya ya da restorana gidebilecek durumu var derseniz bu durum ap ayrı. Ama yine de gidebilecek olanlar için pek çok alternatif mevcut. Örneğin bu alternatifler arasında müşteri sağlığı için alkollü içki satışı yapmayan yerler dahi var. Bunlar arasında Sultanahmet’de Golden Horn Hotel’i tavsiye ederim. Muhteşem bir İstanbul manzarası altında güzel bir akşam yemeğinin tadına doyum olmuyor.

 

Bu konuda bir fikriniz mi var?

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.