Bir taksici; erkek(!), bir sürücü; bayan(!) ve taksiciden bayana dayak(!)

Bazen hangi ülkede olduğumuzu nerede yaşadığımızı çok merak ediyorum. Bu ülkede erkekliğin kitabı denilen kitaplar vardı bir zamanlar; öyle ahmakça… ve az önce bir haberi okuduğumda yine tüylerim diken diken oldu. Yine aynı soruları sordum kendime. Hangi gülkede nasıl insanlarla yaşıyoruz diye.

Hürriyet WebTV deki bu videoyu izlediğimde kanım çekildi. Sorun ne olursa olsun bir kadın böylesine çirkin bir davranışı haketmemeli. Aslında bir kadın değil hiç kimse hak etmemeli ve bu gibi davranışları gösterenler artık cezalandırılmalı. Hem de bir an önce! Hem de bir daha yapmaması, yapamaması için elden ne geliyorsa yapılmalı. Hepimiz araç kullanıyoruz, günün büyük bölümünü trafikte geçiriyoruz ve bundan dolayı taksi şoförlerinin(hepsi değil iyi olanlar üzerlerine alınmasın lütfen ancak bu genellemeyi yapmama neden olan çibanları kendileri temizlemezlerse mesleğini gerektiği gibi yapanlara daha çok laf gider), minibüs şoförlerinin(minibüs şoförleri taksicilerden daha beter olabiliyor, yine hepsine değil lafım, lütfen bir önceki parantez içerisinde geçen cümleyi tekrar okuyun) ve hatta özel halk otobüsü şoförlerinin de(malesef sütten çıkmış ak kaşık değiller) ne derece tehlikeli ve vurdumduymaz olabildiklerini biliyoruz. Elbette özel araç kullanan bizlere de çok görev düşüyor bu tür konularda. Her şeyden önce saygılı olmalı herkes birbirine ve bu videodaki gibi davranan zorbaları engellemeli.

Erkek taksi şoföründen kadın sürücüye dayak!  Görüntüler şiddet içerikli olduğundan uyarmak zorundayım. İzlemek için görüntüyü tıklayabilir veya aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.:

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/16770/17798643/1/taksiciden-kadin-surucuye-feci-dayak.aspx

Bu konuda bir fikriniz mi var?

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.