SAGLIK!

Her işin başı sağlık diye boşuna dememişler.
Yaklaşık bir aydır böbrek ağrısı çekiyordum. Sol böbreğimde başlayan ağrı kasıklarıma vuruyor tabiri yerindeyse beni kıvrım kıvrım kıvrandırıyordu. Çalışırken bir anda geliyor beni iş yapamaz hatta düşünemez ale getiriyordu…

Bir süre önce doktora gittik. Doktor böbrek için film çektirdi. Kum olabileceğini söyledi ve bir ağrı kesici verdi. Bunu ağrı olduğu zaman alacaktım. Ağrı eğer çok şiddetli olursa diye bir de iğne verdi. Ayrıca bol bol su içmemi söyledi. O gün bu ilaçları alamadım malesef. Ertesi gün de bir şekilde alamadım. Üçüncü gün bir arkadaşımla servise gittim. Ağrı burada şiddetlendi. Arkadaşım beni taksi ile eve bırakmak zorunda kaldı. Taksiden iner inmez
soluğu eczanede aldımve bir ağrı kesici istedim. Eczacı "Diş için mi?" diye sordu. "Hayır…" dedim "böbrek için".
O gün ilaç işe yaradı ve ağrım dindi. Ardından gelen günlerde de bu ilacı kullanmaya devam ettim.

Böbrek ağrılarım geçen Cuma gününe kadar sürdü. Cuma gününden sonra yerini mide ağrılarına bıraktı. Bunun aldığım ağrı kesicinin bir etkisi olabileceğini düşündüm. Dün tekrar doktora gittik. Doktora böbreğimden bahsedince beni ultrasona soktu. Ultrason sonucu temiz çıktı. Ardından doktor Endoskopi istedi….
Bu gün Endoskopi yaptırdım. Durum biraz can sıkıcı görünüyor. Yarın sonuçları doktora götürüp fikirlerini ve tedavi yöntemini alacağız. 1.5cm lik bir ülserim var. Ayrıca bazı mide bölümlerinin deforme olduğuna dair bulgulara rastlandı. Endoskopiyi yapan doktor sonuçların doktoruma bir an önce ulaştırılmasını istedi. Bakalım yarın neler olacak.
Kendinize dikkat edin. Sağlık çok önemli. Yüzünüzden gülümseme, kulağınızdan iyi müzik eksik olmasın…

Bu konuda bir fikriniz mi var?

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.