YENI SARKI: BIR MELEK GORDUM siteye eklendi

Benim için yeni bir şarkı yapmak şu anlamsız gelen hayata bir anlam katmak gibi bir şey. Kendimce tutunma çabamın bir parçası. Hayal kırıklıklarımın sözlü anlatımı…

Bu gün yeni bir şarkımı web sayfama ekleyerek sizlerle paylaşmak ve şarkı hakkında düşüncelerinizi almak istedim. Hoş pek düşünce belirttiğiniz yok. Ama bir iki kişi de olsa birilerine ulaştığımı düşünmek hoşuma gidiyor.

"Bir melek gördüm düşümde" bu gün ortaya çıktı. Ama aslına bakarsanız zaman içerisinde gelişim gösteren duyguların bir ürünü elbette. Hayal kırıklıkları ve ayrılışlara bir gönderme. Anlatamadıklarımıza dair bir serzeniş.

Geçen hafta evden çıktım ve Taksim'de yağmura yakalandım. "Büyüleyici bir şehir" diye geçirdim aklımdan İstiklal'de aşağı doğru yüyürken. "Ben hüzünlendiğimde hüzünleniyor, sanki benimle ağlıyor bu şehir" dedim. Oysa yağmur içimdeki tüm parçacıkları boğazın serin sularına taşıdı adeta. Gün batımını Üsküdar'da çayımı yudumlarken ve sevdiğim bir arkadaşımla izlerken, pek çok şey geçti aklımdan… İşte bunlardan bazılarına dair ufak bir dokunuş bu şarkı…

Korkarım sadece üyeler görebilecek. Yani sadece görmek, duymak isteyenlere…

Buyurun buradan

Bu konuda bir fikriniz mi var?

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.