iKaya.NeT Android uygulamamız

Sonunda basit de olsa bir uygulama sahibi olmak güzel. Evet, sitemizin artık bir android uygulaması mevcut. Bu uygulama sayesinde ziyaretçilerimiz yeni eklenen yazılardan, şiirlerden haberdar olabilecekler… Hayırlı olsun…

1

Uygulamanın şu anda sadece Android versiyonu bulunuyor ve uygulama Mobiroller.com dan indirilebilir. Uygulamayı ayrıca web sayfamdan da indirebilirsiniz. Web sayfamdan kurarken kaynağı bilinmeyen dosyaların kurulumuna -geçici olarak- izin vermek gerekiyor. İndirme sayfasına gitmek ve diğer ekran görüntülerini görmek için lütfen burayı tıklayın. Uygulama hakkındaki görüş ve düşüncelerinizi buradan veya uygulama içerisinden iletebilirsiniz.

iKaya.net Mobil uygulamasını MobiRoller ‘den indir.

Ayrıca bu yazının devamında (aşağıda) aklınıza gelebilecek bazı soruları yanıtlayarak program hakkında kısa bilgi vermeye çalıştım.

Bu uygulama ile kullanıcılar neler yapabilir?

  • Web sayfama yeni eklediğim yazılara hızlı erişim sağlamak.
  • Eklenen yeni yazılar hakkında duyuru, bildirim almak.
  • Seçki! başlığı altında seçilmiş yazılara ulaşmak.
  • Şiirlere oy verebilmek.
  • Web sayfamızdaki IP adresi öğrenme gibi hizmetlere hızlı erişim sağlayarak bulunduğunuz yerde ip adresinizi siteye girmeden veya başka yazılıma ihtiyaç duymadan görebilmek.
  • Herkesin elinde bulunması gereken Acil telefon numaralarına hızlı ulaşım.
  • Hazırladığım(ileride kendim dinlerim diyerek seçtiğim, çok beğendiğim şarkılardan oluşan) YouTube oynatma listelerini dinlemek.
  • Hava durumuna erişmek.
  • Sosyal medya hesaplarımı takip edebilmek.
  • Ayrıca Facebook, twitter gibi uygulamalara gerek duymadan kendi hesaplarınızı uygulama içerisinde kullanabilmek. (Elbette orjinal uygulamaların yerini tutmaz ama bu halinin bile oldukça faydasını görmüş durumdayım. Örneğin; Facebook uygulaması fazla yer kaplıyor ve telefonumu yavaşlatıyordu. Telefonumdan kaldırdım ve şimdi sadece kendi programım içinden kullanıyorum. Doğrusu ihtiyacımı karşılıyor.)

Bu programa ne gerek vardı?

Aslında bu programa hiç bir gerek yoktu. Ancak mobil uygulamalar web sayfalarının ziyaretçilerini arttırma yönünde önemli faydalar sağladığından ben de şahsen bundan yararlanmak ve gerçekten yazılarımı beğenip takip eden, ilgilenen arkadaşlar var ise kendilerine bu şekilde bir hizmet sunmak istedim.

Uygulama reklam içeriyor mu?

Evet, uygulama içerisinde Google kaynaklı reklamlar mevcut. Web sitemin yayında kalabilmesi için benim de ücret ödemem gerekiyor. Bu nedenle uygulama içerisine ben de reklam yerleştirmekteyim.

Uygulamayı Türkiye’nin en büyük mobil mağazası olan Mobiroller üzerinden indirmek için aşağıdaki bağlantıyı tıklayın:

iKaya.net Mobil uygulamasını MobiRoller ‘den indir.

 

 

 

Bu konuda bir fikriniz mi var?

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.