Bilgisayarınızla müzik yapın!

Müzik yapmak artık bilgisayarlar sayesinde çok kolay bir hale geldi. Artık müzik yapmak için para harcamak ya da enstrüman çalmak bile gerekmiyor. Bilgisayar yazılımları pek çok şeyi bizim için yapıyor….

Sony’nin Acid Xpress programı da bu amaca yönelik oldukça güzel bir program kullanıcı arayüzü Cakewalk programını anımsatıyor. Programın free versiyonunu indirebilmeniz için siteye kaydolmanız gerekiyor. Bundan sonra yapmanız gereken programı indirip bilgisayarınıza kurmak. Ardından yine siteden hazır ses paketleri indiriyor ve programa eklediğiniz döngülerle kompozisyonlar oluşturuyorsunuz. Tabi bu aşamada iş size kalıyor.

Programı buradan indirebilirsiniz. Sayfadaki Need to register? linkini tıklayarak kaydoluyorsunuz. Kayıt işleminde mail adresinizi yazıyorsunuz. Ardından belirttiğiniz mail adresinize gelen bağlantıyı tıklayarak kayıt işleminizi tamamlayacağınız sayfaya yöneliyorsunuz. Burada sizden istenen bilgileri doldurduktan sonra kayıt işlemi tamamlanıyor ve programı indirebiliyorsunuz. Programı indirip kurduktan sonra “Pack of 8packs” adlı hazır kompozisyon paketlerini mutlaka indirin. Bu paket programın kullanımında size güzel ipuçları sunacak. Ayrıca bu pakette gelen ses dosyalarını kendi oluşturacağınız kompozisyonlarda kullanabileceksiniz.

Şarkınızı tamamladığınızda kendi AcidPlanet.com da veya kendi web sayfanızda da yanınlayabilirsiniz. Program kayıt işleminden sonra her ne kadar bedava olarak gelse de bazı özellikleri kısıtlı olarak geliyor. Eğer bu bedava sürüm ile ihtiyaçlarınızı karşılayamazsanız programın ücretli sürümünü de aynı adresten temin etmeniz mümkün.

İyi eğlenceler ve iyi çalışmalar…

Bu konuda bir fikriniz mi var?

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.