Küçük Büyüklere Animasyon filmleri

Bu gün 23 Nisan neşe doluyor insan… Gelin neşemize neşe katalım ve küçük büyükler ya da büyük küçükler için animasyon filmlerine göz atalım…

Alvin ve Sincaplar 2 intersinema puanı: 2/5
Ziyaretçi puanı: 0/5
Yönetmen Betty Thomas
Senaryo Jon Vitti, Jonathan Aibel
Oyuncular Zachary Levi, David Cross, Jason Lee, Wendie Malick
Filmin Türü Animasyon, Komedi
Vizyon Tarihi 25.12.2009

 

Avatar intersinema puanı: 5/5
Ziyaretçi puanı: 0/5
Yönetmen James Cameron
Senaryo James Cameron
Oyuncular Sam Worthington, Michelle Rodriguez, Sigourney Weaver, Zoe Saldana
Filmin Türü Aksiyon, Bilim Kurgu
Vizyon Tarihi 18.12.2009

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı intersinema puanı: 0/5
Ziyaretçi puanı: 0/5
Yönetmen Chris Columbus
Senaryo Craig Titley, Rick Riordan
Oyuncular Logan Lerman, Uma Thurman, Pierce Brosnan, Sean Bean
Filmin Türü Fantastik, Macera
Vizyon Tarihi 19.02.2010

 

 

Ejderhayı Nasıl Eğitirsin
Ejderhayı Nasıl Eğitirsin
Cressida Cowell'ın romanından uyarlanan film, iri yarı Vikinglerin ve vahşi ejderhaların efsanevi dünyasında geçiyor.
9
9
9 doğduğu zaman kendini kıyamet sonrası bir dünyada bulur. Tüm insanlar yok olmuştur.
Prenses ve Kurbağa
Prenses ve Kurbağa
Tiana isimli genç ve güzel bir prensesle prenslik günlerine dönmek için umutsuzca çabalayan yüssüz bir kurbağa gecenin birinde karşılaşırlar.
Garfield Süper Kahraman
Garfield Süper Kahraman
Herkesin çok sevdiği, tembel kedi Garfield'ın başrol oynadığı bu boyutlar arası macerada Karikatür Dünyası, Çizgi Roman Dünyasıyla tanışıyor ilk defa.
Arthur Maltazar ın İntikamı
Arthur Maltazar ın İntikamı
Arthur çok heyecanlı çünkü bu gece ayın onuncu evresini görecek. Buda onun en sonunda Minimoyların ülkesine geri dönmesi ve Selenia ile kavuşması anlamına geliyor.
Köfte Yağmuru
Köfte Yağmuru
İnsanların size ne yiyip ne yiyemeyeceğinizi söylemelerinden bıktınız mı?
Yeni Yıl Şarkısı
Yeni Yıl Şarkısı
Charles Dickens'ın her zaman güncelliğini koruyan ünlü Noel hikayesinin yeni versiyonu.
G Force

Terra yı Kurtarmak
Terra yı Kurtarmak
Dünya yok olmuştur, son kalan insanlar ise bir uzay gemisindedirler ve yaşanabilir bir gezegen aramaktadırlar…
Ratatouille
Ratatouille
Ramy adındaki bir fare, ailesinin tüm istemeyişi ve bir fare olarak yapılması imkansız olmasına rağmen, büyük bir Fransız aşçı olma hayalleri kuruyor.
Yukarı Bak
Yukarı Bak
Hayatı boyunca yaşamak istediği macera hayalini gerçekleştirmek için evine binlerce balon bağlayıp Güney Amerika'nın vahşi doğasına doğru yolculuğa çıkan 78 yaşındaki baloncu Carl Fredricksen'ın hikayesinin anlatıldığı yeni bir komedi.
Buz Devri 2
Buz Devri 2
Mamut Manny bir aile kurmak istemektedir. Fakat uzun süredir ortalıklarda Manny'den başka bir mamuta rastlanılmadığı için kimse bunun mümkün olduğuna inanmamaktadır. Ta ki bir gün Manny'nin karşısına Ellie isimli bir mamut çıkana kadar.
Buz Devri
Buz Devri
20 bin yıl önce, Dünya hiç olmadığı kadar harika ve bir o kadar da tehlikelidir. Buz Çağı'nın başlangıcı kadar tehlikeli olduğu zamanlarsa çok azdır. Gezegenin dev yaratıkları ve daha küçük olanlardan bazıları soğuktan korunmak için güneye göç etmektedirler.
Küçük Deniz Kızı Ponyo
Küçük Deniz Kızı Ponyo
Ponyo, kırmızı elbise giyen ve insan olmak isteyen bir Japon süs balığıdır. Deniz kenarında, iç denize bakan bir kayanın üzerinde yaşayan beş yaşındaki Sosuke, bir sabah, kayalık sahilinde oynarken, saçlarını reçel kavanozuna sıkıştırmış Ponyo ile tanışır.
Sokakların Kralı Romeo
Sokakların Kralı Romeo
Romeo, bu hayatta isteyebileceği her şeye sahiptir; kocaman bir malikane, bir sürü araba, etrafından eksik olmayan kızlar ve onu çok seven bir aile.
Müzede Bir Gece 2
Müzede Bir Gece 2
Doğal Tarih Müzesi yenilenmek için kapatılır. Müze içindeki eserler ise meşhur Washington müzesinde devlet tarafından koruma altına alınır.
Koralin ve Gizli Dünya
Koralin ve Gizli Dünya
Yeni evindeki gizemli bir kapıyı açarak paralel gerçekliğin serüvenine giriş yapan genç bir kızın hikayesi.
Igor
Igor
Malari da ya önemli birisindir ya da hiç kimsesindir. En önemli kişiler kötü bilim adamlarıdır ve hiç kimseler de onların sadık olan kambur asistanlarıdır, ama onlardan bir tanesi bir gün herşeyi değiştirir.

Parti Tırtılları
Parti Tırtılları
Eğlence, renk cümbüşü ve en önemlisi, eşi benzeri olmayan disko müziği! Bu fıkır fıkır, heyecanlı bilgisayar animasyonunda,
Canavarlar Yaratıklara Karşı
Canavarlar Yaratıklara Karşı
Dünyaya dev bir astreoid düşer ve küçük bir kıza çarpıp onu dev bir canavara dönüştürür. Bunun üzerine ülkenin gizli ajanları onu da kaçırıp, yıllardır beraber yaşayan garip yaratıkların toplandığı gizli bir tesise kapatırlar.
Arı Filmi
Arı Filmi
Barry B. Benson (Cem Yılmaz), üniversite mezunu genç bir arıdır. Ancak yaşadığı arı kovanına dönünce onu bekleyen tek kariyer seçeneğinin bal yapmak olduğunu görünce hayal kırıklığına uğrar.
Kung Fu Panda
Kung Fu Panda
Panda ayısı Po, antik Çin’deki Barış Vadisi’nde ucuz bir restoranda garson olarak çalışmaktadır. Kung fu fanatiğidir ama vücudunun şekli son derece hantal ve biçimsiz olduğu için kung fu dövüş sanatını bir türlü en iyi şekilde sergileyemez.
Köpekbalığı Hikayesi
Köpekbalığı Hikayesi
Büyük hayalleri olan küçük balık Oscar, ünlü olmak için küçük bir yalan söyler. Mafya babası köpekbalığı Don Lino'nun sakin karakterli oğlu Lenny'i ile işbirliği yaparak onu öldürdüğü yalanını yayarlar.
Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
Beowulf güçlü ve korkusuz bir savaşçıdır. Bütün şehirleri kana bulayan ve çıkardığı kaosla insanları terörize eden grendel'le başa çıkabilecek tek kişi beowulf'tur.
Cüceler Devlere Karşı: Gizli Oda
Cüceler Devlere Karşı: Gizli Oda
Macera ve serüven dolu bir masal olan Gnomes & Trolls’de genç bir cüce olan Junior’ın tek isteği ağaç evine kurduğu laboratuvarında birşeyler icat etmektir.
Buz Devri 3
Buz Devri 3
Ice Age'in yeni filminde karşımıza dinazorlar çıkıyor. Kaplanlara, avcılara, eriyen buzullara kafa tutan kahramanlarımız bu sefer dinazorlarla karşı karşıya geliyor.
Niko: Yıldızlara Yolculuk
Niko: Yıldızlara Yolculuk
İskandinav ülkelerinin “Buz Devri” olarak adlandırılan “Niko: Yıldızlara Yolculuk”ta sevimli bir ren geyiği olan Niko babasının Noel Baba’nın uçan geyiklerinden biri olduğunu öğrenir ve babasını bulmak üzere yola koyulur.
Beşir’le Vals
Beşir’le Vals
Bir gece yönetmen Ari Folman barda arkadaşıyla oturmuş sohbet etmektedir. Arkadaşı, Ari’ye durmadan gördüğü bir kabustan bahseder. Kabusunda 26 tane vahşi köpekten kaçıyordur. Bu kabusun, iki adamın da Lübnan Savaşı’nda yaşadıklarıyla ilgisi olduğu kanısına varırlar. Ari, hayatının o dönemiyle ilgili pek bir şey hatırlamadığını fark edip şaşırır.

Prenses Lissi Ve Karadamı Yeti
Prenses Lissi Ve Karadamı Yeti
Lissi ve İmparator Franz muhteşem dünyalarında uhteşem bir hayat yaşamaktadırlar… Birbirlerini deliler gibi seven çiftin mutlulukları dillere destandır…Taa ki çikolata toplarıyla golf oynayan, birlikte ava çıkan masmavi bir gökyüzüne sahip o muhteşem dünyaları güzeller güzeli prenses Lissi kaçırıldığında gri bulutlarla kaplanana kadar. Kim mi kaçırır Lissi’yi?…
Despero
Despero
Zayıf ve kocaman kulakları ile Despereaux, doğduğu küçük dünyası için oldukça büyük kalmaktadır. Bir kenara çekilip yaşama fikrini reddederek Pea isimli bir prensesle arkadaşlık kuran Despereaux, şövalyelerin, ejderhaların ve çekici genç kızların hikayelerinin anlatıldığı kitapları okumayı öğrenir.
Çılgın Dostlar 2
Çılgın Dostlar 2
Elliot, Giselle'e sırılsıklam aşık olmuştur ama tam da o sıralar Mr. Weenie bir grup şımarık ev hayvanı tarafından sahibine götürülmek için kaçırılır.
Uzay Maymunları
Uzay Maymunları
Beş milyar dolarlık uzay mekiği kara delikte kaybolunca, uzaya giden ilk maymunun torunu olan Ham III, uzaya derinliklerine gidip mekiği bulmak üzere bir teklif alır.
Bolt
Bolt
Bir Alman Çoban köpeği olan Bolt, o güne kadarki tüm yaşamını bir aksiyon TV şovu kahramanı olarak sürdürmüştür. Bolt, süper güçlere sahip olduğuna inanıyordur.
Madagaskar 2
Madagaskar 2
New York Hayvanat Bahçesi sakinleri Aslan Alex, Zürafa Melman, Zebra Marty ve Hipopotam Gloria’nın maceraları, ilk filminin kaldığı yerden devam eder.
Vol-i
Vol-i
Dünya gezegenini terk eden insanlar tarafından unutulduktan sonra, uzun yıllar boyunca yapayalnız yaşayan ve bu süre içinde programlandığı işle (çöp tasnifiyle) uğraşan robot WALL-E, günün birinde EVE adlı çok güzel bir arama robotuyla karşılaşır ve hayatı aniden yepyeni bir anlam kazanır.
Aslan Kral'ın Oğlu Leo
Aslan Kral'ın Oğlu Leo
Leo vejetaryen bir aslandır. Bu farklı özelliği yüzünden arkadaşları tarafından dışlanır, ancak bir gün fil sürüsünün güzeller güzeli kraliçesi Avoria ile karşılaşır.

Bu konuda bir fikriniz mi var?

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.