Iron Maiden Tribute HAKKINDA

"Baktık, orijinalini kimse getiremiyor, çakmasını ama en eğlenceli, en güzel, en seksi çakmasını getirelim dedik. Gerçek “demir bakireleri”, Türk Maiden hayranlarının huzuruna getirdik!" deniyor maidenturkey.com da…

iron maidens"Dünyanın en çok tanınan, Iron Maiden üyeleri tarafından en çok referans gösterilen, Maiden hayranlarının en çok sevdiği ve tamamı kadınlardan kurulu tek Iron Maiden tribute grubu özelliğiyle bilinen THE IRON MAIDENS Headbang ayrıcalığıyla Eskişehir, Ankara ve İstanbul’da çok özel şovlara imza atacak. " 

kaynak: 

www.maidenturkey.com

 

Bu güne kadar 14 stüdyo albümü ve sayısız konsere imza atmış Heavy Metalin yaratıcılarından Iron Maiden grubunun otoriteler tarafından defalarca en iyi "tribute" grubu seçilmiş grubu Up The Irons şovu için hazır mısınız?

Up the Irons

Gerçeği olsa çok daha iyi olurdu dediğinize eminim. Doğrusunu isterseniz merak ettiğim şey tamamı bayanlardan oluşan bu grubun nasıl en iyi iron maiden tribute grubu olduğu. Tamam yalan söyledim! Hepsi çok güzel bunların! HAdi konsereeee!

 

maidenturkey.com' adresinde grup ve etkinlik ile ilgili daha detaylı bilgi bulabilirsiniz.

web sayfamızdaki etkinlik haberine göz atın.

 

maidens

 

Bu konuda bir fikriniz mi var?

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.