Araf

Bu gün internette dolaşırken bir Black Sabbath videosu buldum. Bu video Belack Sabbath’ın çok sevdiğim şarkılarından birine aitti. Hemen siteme koydum videoyu. Bunun dışında bir yerli malı olan Araf adlı korku filmimiz ile ilgili biraz bllgi edinmek için Araf kelimesini arattım arama motorunda. Firlm hakkında bilgi almadan önce kendimi oldukça farklı bir pencereden dışarıya bakarken buldum. Aslında belki de farklı bir pencereden içeriye bakıyordum da haberim yokdu. Arama motorunda gelen sayfaya tıklamış ve yazılanları okur bulmuştum kendimi.
 
 
Hiç sıkılmadan okudum yazılanları. Kaçta başladım hatırlamıyorum ama şu an saat 03:38 ve ben Araf suresinin tamamını okudum galiba. Özellikle 189’un mealini çok dikkat çekici buldum. Hani sürekli kadın ve erkeği tartışıyoruz ya o açıdan ilgimi çekti belki de. Herhalde biraz sonra annem uyanır ve odama gelerek "-Yine mi uyumadın?" edasıyla bir bakış fırlatır bana. Ama güzeldir annelerin bu bakışları arada üzücü olsa da.
 
Hah! İşte Ramazan davulcularını duyar gibiyim. Uzaktan yavaşça yaklaşıyor davullar…

Bu konuda bir fikriniz mi var?

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.